Löjrom, chips, smetana och finhackad rödlök.
Serverade på is med citron och mignonette.
Klassisk störrom på is. Serveras med kex.
Toppas med picklad lök och brynt smör
Toppas med löjrom (u.p)
Med ägg och förstklassig majjo (u.p)
Med smetana, västerbottensost och picklad rödlök
Med dansk remoulad, friterad lök och husets saltgurka (går att få vegetarisk)
Med vitlökskräm. rotfruktschips och riven parmesan
Med remoulad, sallad, handskalade räkor och givetvis en dillvippa
Pankopanerad pinfärsk fisk, pommes av hög kvalitet och en riktigt grym remoulad.
En klassiker som vi älskar att äta och tillaga. Förena dig till skaran.
Torskrygg med handskalade räkor, brynt smör, primörer, pepparrotscrème och färskpotatis
Laxfile med dill- och löjromshollandaise, grön sparris och färskpotatis
Mör rosastekt flank som serveras med vitlökscrème, rödvinssås och persiljestekt färskpotatis
Schnitzel från Möhällerns gård med ansjovis- & kaprissmör, surkål, rödvinssås och pommes
Bbqkryddad oumph med aioli, bakade tomater och pommes
Mörk tryffel. Mjölkchokladganache. Smörkola och salt. Mandel- och hasselnötspralin.
Vår goda smulpaj med en touch av ingefära serverar vi i glas, varvad med en vit chokladmousse.
Krämig chokladcheesecake med saltkola.
Sorterna varierar, fråga vilka smakerna är idag. Välj sen på choklad- eller jordgubbssås
För att få upp blodsockret på alla kring bordet på eftermiddagen är detta den perfekt lösningen.