Bara tre meter från de salta, blå böljorna i Kungshamn, med en underbar utsikt över Smögen, där hittar du Feldt´s Brygga.


Vår mysiga restaurang har fått en inredning som för tankarna till en gammaldags sjöbod. Vi ville skapa en rustik känsla som återspeglar den mat vi serverar här på Bryggan. För även om vi ibland skojar till det och serverar en "stajlad tallrik" som för tankarna till en finrestaurang så finnar du för det mesta att vi serverar mer lantliga eller traditionella rätter i större portioner och med enklare uppläggningar. Maten avnjuter du på plats i restaurangen, på uteserveringen eller tar med dig ut på klipporna.


2021 Drivs Feldts brygga av Fisk & Fesk i Kungshamn AB. Ett företag som består av Fiskhandlarna Fisk i Hallen från Örebro och Feskarn i Uppsala AB. Vi ser fram emot att få ta hand om alla härliga gäster på denna fantastiska plats.


Feldt´s Brygga är en del av familjeföretaget Feldt´s Fisk & Skaldjur AB som idag är en av de ledande fiskleverantörerna på den svenska restaurang- och storköksmarknaden.