Aktiviteterna vid Feldt´s konferenser handlar för det mesta om olika "havsaktiviteter"

Havet och naturen runt om vår anläggning erbjuder stora möjligheter att uppleva den Bohusländska naturen på bästa sätt. Turer ut till havs med fiske eller ö-besök är bara några av våra konferensaktiviteter.

Här är några exempel på aktiviteter vi kan erbjuda:

FISKETUR
Våra fiskeguider tar med er ut på en tur i vår skärgård för en spännande fiskeupplevelse. Makrill-, krabb- och kräftfiske är populärt. Vi fiskar förstås också efter annat delikat från havet. Turen brukar ta 3 timmar och som mest kan 12 personer följa med ut.

HUMMERSAFARI
Upplev något extra under er konferens, ge er ut på jakt efter det svarta guldet. Följ med den lokala fiskaren ut på en ca 3 timmar lång jakt och vittja hummertinorna, gå iland på någon ö och ät den medhavda picknicken.

SKÄRGÅRDSTUR
Njut av vår vackra skärgård. Ibland går vi iland på någon ö och grillar och ser oss omkring. Vi kan också ta oss runt i sakta gemak bara för att inta vyerna, eller kanske uppför den pittoreska Sotekanalen. Du bestämmer.

Naturligtvis finns det även trevliga aktiviteter på land man kan ägna sig åt så som golf och vinprovning men är man på västkusten så rekommenderar vi aktiviteter på havet.